Vestre Fængsel i 360°

For første gang kan du nu opleve Vestre Fængsel helt tæt på i 360° video. Start filmen med lyd, og se dig omkring. Brug musen på computeren eller bevæg telefonen for at navigere.

GÅ PÅ OPDAGELSE

VIDEO 1/6

Østfløjen

Østfløjen er en af fire fællesskabsfløje i Vestre Fængsel. Det er her, de indsatte opholder sig. Fløjen rummer 139 pladser fordelt på fire afdelinger. Her arbejder bl.a. fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere og sundhedspersonale.

VIDEO 2/6

Fængselshospitalet

På Vestre Hospital kan man være indsat og indlagt på samme tid. Her arbejder både sygeplejersker, læger og fængselsbetjente.

VIDEO 3/6

Gården

Alle indsatte har ret til mindst en times frisk luft om dagen. På Vestre Fængsel er der 6 gårdtursarealer. De er alle sikret mod undvigelse.

VIDEO 4/6

Kirken

Kirken spiller en central rolle i et hvert fængsel og for mange indsatte. Udover gudtjenester bruges kirken til koncerter, studiegrupper mv. Der er plads til mellem 40-50 indsatte i kirken.

VIDEO 5/6

Sikringsafsnit

I observations- og sikringscelleafsnittet kan fængselsbetjentene håndtere de indsatte, som enten er til fare for sig selv eller andre. Afsnittet bruges kun, når alle andre muligheder er opbrugt.

VIDEO 6/6

Overblik over Danmarks største arresthus

De fleste indsatte i Venstre Fængsel er varetægtsfængslede. Det betyder, at de er sigtet men endnu ikke dømt. Fængslet blev første gang taget i brug i 1895.

EN HVERDAG MED SPÆNDING

Bliv en del af et fællesskab, der arbejder for at begrænse kriminalitet og skabe et trygt samfund

blivfængelsbetjent.dk